غذاهای محلی ایران

خورش به اصفهانی

 

“خورش به” یک خورش اصیل و سنتی اصفهانی می باشد که آن را هم به صورت شیرین و هم ملس درست می کنند و طعم عالی و دلچسبی دارد.

مواد لازم برای خورش به اصفهانی:

گوشت خورشی ۳۰۰ گرم

به خورد شده ۳ لیوان

آلو خشک ۲۵ عدد

پیاز خورد شده ۱ لیوان

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق غذا خوری

زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه

روغن کنجد ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش به اصفهانی:

ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند.

در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو های خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.

نکات تکمیلی در مورد خورش به اصفهانی:

خورش به اصفهانی جزو انواع خورش می باشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت می باشد.

خورش به اصفهانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان سحری میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب می باشد.

 

منبع: www.namnak.com

 

خورش به اصفهانی

The post خورش به اصفهانی appeared first on گردشگری ایران.


سایت گردشگری سفری در کویر

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن